Dışı Sıra Dışı Ama İçi Konforlu Crocs Terlik Modelleri

Dışı Sıra Dışı Ama İçi Konforlu Crocs Terlik Modelleri

2002 yılında dünya alışagelmişin çok ötesinde bir marka ile tanıştı. Eşsiz tasarımları ile diğerlerinden çok farklıydı. Bu farklılık bazı insanları öncesinde rahatsız etti. Şimdi ise dünyada milyonlarca insan bu ayakkabılar ile rahat ediyor. Geleneksel güzel ve estetik kavramlarından uzak bu ayakkabılar tüketicinin görselliği arka plana atarak rahat etme isteğini öne çıkardı. Tabiki Crocs terlik modellerinden bahsediyoruz. İlk yatçılık sektörü için dizayn edilen su geçirmez ve kaymaz ayakkabılar benzersiz deneyimi ile şimdilerde doktor ve hemşireler, bahçe ile uğraşanlar, aşçılar, ev hanımları, çocuklar, gün boyu ayakta çalışanlar arasında popüler olup yediden yetmişe geniş bir kitle ve beğeniye hitap ediyor.

Crocs Terlikleri Mükemmel Kılan Özellikleri

HAFİFLİK: Bir çift Crocs ağırlığı modeline ve numarasına göre 300-450 g arasında değişir. Hafifliği ile bulutların üzerinde yürüyormuşçasına bir his uyandırır.

NEFES ALABİLİRLİK: Crocs terlik modellerinin üzerinde yer alan delikler onları maksimum düzeyde nefes alabilir hale getirir. Bol hava akışı sayesinde ayaklar kuru kalır ve mantar gibi ayak hastalıkların önüne geçer.

RAHATLIK: Daha önce hiç deneyimlememiş olsanız bile mutlaka rahatlığı konusunda gezegenin en iyi markası olduğunu duymuşsunuzdur. Sağlıklı orijinal malzeme ve esnek yapısı ile her adım hareket özgürlüğü sunar. Ayaklar için büyük lüks olan bu terlikler sayesinde rahatlığın tanımı yeniden yazılıyor.

DAYANIKLILIK: Patenti markaya ait Croslite isminde özel bir malzemeden üretilir. Çivi kadar dayanıklıdır ve senelerce hem sizi yormadan hem de kendi yorulmadan size eşlik eder. Delinme, yırtılma, kayışın kopması gibi yersiz endişelere izin vermeden ayağınızı sağlam yere basmanız için son derece güvenilir tasarımlardır. Yani sizi asla yarı yolda bırakmazlar!

Yaz Mevsimine Şimdiden Yatırım Yapın

Birbirinden renkli sabo görünümlü terlikler herkesin moda anlayışına uymayabilir ama hayranları rahatlığı konusunda yemin edebilirler. Sizden bir tane daha yok. En değerliğinizi yani kendinizi her yere taşıyan ayaklarınıza şimdiden yatırım yapmak ve yaza mükemmel bir hazırlık yapmak istiyorsanız Crocs kendinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biridir. Ayak sağlığını destekleyen Crocs terlikler aynı zamanda ABD Ergonomi Konseyi ve Amerikan Podiatrik Tıp Derneği tarafından onaylanmıştır. Anti bakteriyeldir. Günlük hayatta plajda, hatta iş yerinizde bile kullanabileceğiniz modeller geniş renk skalası ile parlak ve canlı renklere sahiptir. Temizliği ve giyilmesi oldukça kolay olan bu ürünler zahmetsiz bir konfor sunuyor. Çocuklar içinde üretilen rengarenk desenli ve çizgi film karakterli modeller onların tatlı hayallerini inşa ederken, oyunlarında rahatça koşup zıplamalarına imkan tanıyor. Çocuklar arasında rahatlığı ile çok favori olan bu terlikler ebeveynler tarafından ‘’her gün ve her ortamda bunları giymek istiyor‘’ yakınmalarına sıkça konu oluyor.

Uygun fırsatlar ve indirimleri yakalayarak yaza akıllı yatırımlar yapabileceğiniz Dalkılıç Spor birbirinden güzel kadın Crocs terlik, erkek Crocs terlik ve çocuk Crocs terlik ve unisex Crocs terlik modellerini sizin için bir araya getirdi. Dalkılıç Spor yaz dönemi için ön rezervasyonlarınızı almaya başladı. Sizde bu yaz için kendinize ve sevdiklerinize bir güzellik yapmak istiyorsanız hemen kaçırılmayacak avantajlı fiyatları ile satışa sunulan Crocs terlik modellerine şimdiden göz atın!

Etiketler: crocs
Şubat 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR