Yenilenen Ruhuyla Adidas Zx 2k Boost Ayakkabılar

Yenilenen Ruhuyla Adidas Zx 2k Boost Ayakkabılar

Geleceği Güvenle Selamlayın

Her şey Adidas’ın 1984 yılında oyunun kurallarını değiştiren serinin ilk modeli ZX500 ‘u tanıtmasıyla başladı. Adidas o tarihlerde tüm koşucular için performansı yüksek bir ayakkabı geliştirmek istiyordu. Her seviyedeki koşucu, antrenman ve her türlü zemin için çok yönlü bir spor ayakkabı arayışı içindeydiler. Kısa sürede sokaklara çıkan ve çığır açan ZX spor ayakkabılar koşu için ideal piyasadaki en yüksek puanı alan bir başyapıt haline geldi. 1988 yılında yüzlerce ZX modeli tasarlandı ve sürekli üzerine daha da iyisini koyarak bugünlere gelen ayakkabılar koşu ayakkabısı tasarımında en iyisini temsil etmek üzerine inşa edilmiştir.

Her Zaman Kendi Zamanını Geride Bırakan İleri Görüşlü Tasarım

Yeni Adidas ZX 2K Boost spor ayakkabılar 80’lerin retro koşu stilini korurken geçmişi geleceğe eğlenceli ve yenilikçi bir şekilde taşıyor. ZX’in DNA özünü korurken aynı zamanda yenilikçi ruhuna saygı duruşunda bulunan bu spor ayakkabılar geçmişin mirasını yeniden işleyerek üstün konfor için tasarlandı. Cesur olanı daha da güçlendirerek canlı renkleri, entegre dil aracılığı ile uyumu arttıran yeni yapısı, nefes alabilen şık bir ağ ve TPU üst kısımla yeniden işlenen ayakkabı Boost yastıklama teknolojisi ile öne çıkıyor. Boost ile sektörde en güçlü enerji geri dönüşümü sağlayan bir yastıklama devrimine imza atan Adidas bu konsepti ZX 2K silueti ile daha da ileriye götürüyor.

Boost Teknolojisinin Öne Çıkan Özellikleri

Adidas Micropacer’dan Primeknit’e kadar sayısız yenilikle karşımıza çıktı. Ama hiç biri Boost kadar can alıcı değil! Boost’un koşu deneyimini zirveye taşıyan özelliklerinden bahsedelim.

  • Konfor

Hafifliği ile bulutlarda yürüyormuşçasına hissettirir.

  • Dayanıklılık

Rüzgar, kar, güneş ,yağmur gibi çeşitli hava koşullarının üstesinden gelecek şekilde tasarlanmıştır. Kilometrelerce yol yüksek bir performans eşlikçisidir.

  • Esneklik

Hangi hızda koşarsan koş esnek yapısı ile sorunsuz bir koşu deneyimi sunar.

  • Enerji Geri Dönüşümü

En popüler faydası sporcunun kinetik enerjisini absorbe edip, geri kazandırma gücüdür. Bu onu ikonik kılan en büyük gücü!

Güçlendirilmiş orta tabanları ile Adidas ZX 2K Kadın ve Adidas ZX 2 K Boost erkek spor ayakkabılarının en yeni modelleri Dalkılıç Spor ‘da indirimli fiyatlar ve taksit seçenekleri ile satışa sunuluyor. Gündelik hayatınızda ayaklarınıza en iyi konforla buluşturmak istiyorsanız, donanımlı özelliklere sahip Adidas ZX 2K Boost Pure, Boost Futureshell, Boost 2.0 V versiyonları ve daha fazlası için sitemize göz atın. Adidas kalitesini Dalkılıç Spor’un ayrıcalıklı fırsatları ile yakalayın!

Etiketler: Adidas Zx 2k Boost
Ağustos 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR