Yeni Stan Smİth Forever Koleksiyonu Ayaklarınızla Birlikte Doğayı da Koruma Altına Alıyor

Yeni Stan Smİth Forever Koleksiyonu Ayaklarınızla Birlikte Doğayı da Koruma Altına Alıyor

Adidas yaklaşık 6 yıldır süregelen Parley for the Oceans ortaklığı ile atıklara değer kazandırarak giysi ve ayakkabılara dönüştürüyor. Bu süre zarfında dev spor giyim üreticisi sürdürebilirlik çabalarını geliştirmek için kurum içi sistemler yarattı ve en son gelişme ‘’Stan Smith Forever‘’ girişimi olarak sahaya indi. Bu yeni sürdürülebilir modeller ile Stan Smith'in nerde görürseniz görün tanıyacağınız ikonik silüeti aynı kalacak, ancak bileşimi markanın yeni sürdürülebilirlik girişimlerini ve çözümlerini keşfetme yolculuğunda deneysel bir tuval haline gelecek. Plastik atıkları sona erdirmek ve geleceğe daha güzel bir miras bırakmak amacıyla yeni duruyulan ürün yelpazesi Adidas Originals’ın yalnızca geri dönüştürülmüş üst kısımlar ve dış tabanlarla inşa edilmiş zamansız modeli ile değil, aynı zamanda dünyadan ilham alan birkaç grafikle de öne çıkıyor.

İkonik Adidas Stan Smith Geri Dönüştürülmüş Malzemelerden Yeniden Tasarlandı

Koleksiyondaki ilk iki model, %50 geri dönüştürülmüş içerikle oluşturulan bir dizi yüksek performanslı geri dönüştürülmüş malzeme olan PRIMEGREEN sayaya sahiptir. İlk model basılı dünya gezegeni görüntüleri, beyaz bir topuk şeridi ve fildişi dil grafiği bulunan geri dönüştürülmüş bir dış tabanın üzerinde oturuyor. Koleksiyonun ikinci modeli aynı geri dönüştürülmüş yönleri paylaşıyor, ancak topuğa altın halkalar ve Stan Smith yeşil topuk çıkıntı imzası ekliyor.

Stan Smith, Forever koleksiyonundaki üçüncü PrimaGreen model farklı tasarımların yanı sıra ikonik klasik görünümünü tercih edenler için bulut beyazı, kolej yeşili rengini taşıyan orijinal ayrıntılar ile çizgisini koruyarak gelenekselcilere hitap ediyor. Bu koleksiyonla tamamen sürdürülebilirliğe odaklanmak için çiftlerin her biri, % 90'dan fazla geri dönüştürülmüş kağıttan oluşacak şekilde güncellenen klasik Adidas Original mavi kutuda paketlenmiş olarak geliyor. Bu doğa dostu girişim ve gelecek çalışmalar markanın 2024 yılına kadar ürünlerinde %100 geri dönüştürülmüş polyester kullanma hedefinin bir parçası olarak dikkat çekiyor.

Tüm Stan Smith Forever Koleksiyon Modelleri Sizleri Bekliyor

Bu çevre bilincine sahip Stan Smith Forever kadın ve erkek koleksiyonundan bir çifte sahip olmak için hemen Dalkılıç Spor’un eğlenceli ve fırsatlarla dolu dünyasında keşfe çıkın. İndirimli Adidas Stan Smith For Forever modellerinden yararlanmak isterseniz sürekli olarak güncellen indirimli bölümümüze göz atmayı ve tüm yenilikler için bültenimize kaydolmayı unutmayın.

Etiketler: adidas stan smith forever
Nisan 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR