The North Face Mont Modellerini Gelecek Sezona Hazırlamaya Ne Dersiniz?

The North Face Mont Modellerini Gelecek Sezona Hazırlamaya Ne Dersiniz?

İşlevselliğin Modayla Buluştuğu North Face Montlar

The North Face daha uzun süre dışarda kalmanıza yardımcı olacak yenilikçi teknolojiler konusunda liderdir. İster düzlükte olun, ister bir dağın zirvesinde, ister bir kafede vakit geçirin, ister sadece şehirde bir tura çıkın ailenin her bireyi için bir The North Face mont alternatifi bulmanız mümkündür. Bu montlar sizi tüm hava koşullarında rahat ettirecek!

Her Tarza Uyumlu Bir Mont

The North Face kadın ve The North Face erkek mont koleksiyonunda güzel bir uyum yakalamanız için bir çok stil ve ruhunuza hitap eden bir çok renk seçeneği bulursunuz. Atletik veya gündelik, uzun veya kısa her ilgi alanı ve beğeniyi karşılayan geniş bir model sunumu içinde kendiniz için en doğru yatırımı yapabilirsiniz. Yağmurlu yada karlı bir günde ofise giderken kıyafetleriniz zarar görmeyeceği zarif bir görünüm için markanın parkalarına göz atın. Sezonun en trendlerinden Puffer montlar yumuşacık ve sıcacık hissi ile mükemmel bir konfor vaad ediyor. Doğal kuş tüyü veya devrim niteliğinde olan Thermoball teknolojisi ile tasarlanmış parçalar kışlık gardıroplarınıza modaya uygun bir stil katacak. Thermoball ™ sıcaklığı içine hapseden izalosyon yeteneğinin yanı sıra sihirli bir değnek gibidir. Katlandığında neredeyse yok denecek kadar küçülür ve kendi cebine sığar. The North Face mont modellerinde çeşitli seviyelerde su geçirmezlik ve rüzgar geçirmezlik sunan birinci sınıf malzemeler kullanır. Windstopper ve Windwall teknolojileri fırtınaya karşı aşılmaz bir kalkan oluştururken DWR, Drywent, Gore-tex montlar nemi dışarda tutarak kısıtsız hareket özgürlüğü sunuyor.

Kayak Severleri Önümüzdeki Sezon İçin Piste Hazırlayalım

The North Face Kayak montları bir çoğu gözlükler ve medya aygıtlarınızı koyacak özel cepler ile tasarlanır. Gözlük silme bezinden, kayak kartınızı koyabileceğiniz cep detaylarına kadar her şey düşünülmüştür, geriye size kar tanelerinin keyfini doyasıya çıkarmak kalıyor. Ayarlanabilir kapüşonlar ile uyumunuzu kişileştirebilirsiniz. Çıkarılabilir kapüşonlar ise istemediğinizde ekstra yüklerden sizi kurtarıyor. Cırtcırtlı manşetler eldiven giymenizi kolaylaştırır. Koltuk altı havalandırma delikleri olan ceketler ekstra havalandırma sağlar, nemi uzak tutarak güvenli ve konforlu bir deneyim sunar. Fuseform tekniği kullanılan stiller iplikleri aşınmaya ve yıpranmaya eğilimli alanlara sorunsuz bir şekilde entegre ederek daha dayanıklı bir yapı sunuyor. Medyaya uyumlu tasarımlar ile zirvelerde gezinirken müzik dinlemek isterseniz cep telefonlarınızı kuru ve güvende tutabilirsiniz. Çocuk kayakçılar için karışmaların önüne geçen kimlik kartı bölümü mevcuttur ve reflektörlü şeritli modeller ile çocuğunuzu takip edebilirsiniz. Dalkılıç Spor‘da markanın en iyi tasarımlarına en iyi rekabetçi fiyatlarla ulaşabilir ve kendi en iyi stilinizi oluşturabilirsiniz. Güncel indirimlere göz atmayı göz ardı etmeyin, ve yeniliklerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız bültenimize kayıt olmayı unutmayın.

Etiketler: the north face mont
Mayıs 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR