Tarzınıza Ses Veren Us Polo Kadın Ayakkabı Modelleri

Tarzınıza Ses Veren Us Polo Kadın Ayakkabı Modelleri

Polo Assn markası 1981 yılında Amerika Birleşik Devletleri Polo Birliğini (USPA) faaliyetlerini desteklemek amacıyla kuruldu. Sporun kralı ve kralların sporu olarak benimsenen Polo ‘nun asil ve coşkulu ruhu markanın giyim ve aksesuar tasarımlarında köklü bir ilham kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. US Polo Assn. sportif yaşamı benimseyen ve trendlerin sıkı takipçisi kadınların enerjisine ayak uyduracak harika bir ayakkabı koleksiyonu ile her sezon kadınların moda tutkusunu doyuruyor. Kadınların kombinlerini tamamladığı ve tarzları hakkında ipucu verdiği en kilit parçaların başında ayakkabılar yer alır. Ayakkabıların şıklığının yanında rahat ve ayak şekline uygun olması bir kadın için ekstra önem taşır. US polo kadın ayakkabı modelleri kadınların ayak sağlığını ve mutluluklarını ön planda tutan etkileyici tasarımları ile dikkat çekiyor. Kolay kolay yıpranmayan dayanıklı yapıları ile senelerce doya doya giyilebilecek zamansız tasarımlara imza atan marka kalitesi ile her zaman tarzınızla göz önünde olmanızı sağlıyor.

Markanın bej, fildişi, kahverengi, ten rengi, siyah ve beyaz gibi nötr tonların yanı sıra bordo, mavi, pembe, sarı, yeşil, turuncu gibi canlı tonlar sunan geniş renk koleksiyonu kadınların zevk ve beğenilerine göre sınırsız havalı kombinler yaratmasına olanak tanıyor. 36 numaradan başlayan ayakkabı koleksiyonunda 40 numaraya kadar seçenekler bulmak mümkündür. Ayak numarası 40’un üstünde olan kadın kullanıcılarda markanın sunduğu yüzlerce unisex tasarımdan kendine uygun olanı bulabilir. Hafif, esnek ve nefes alan US Polo kadın spor ayakkabı modelleri terletme yapmadan ayak kokusu ve bakteriyel hastalıkların önüne geçer. Marka dört mevsime uygun geniş bir seçki ile her yaştan ve her tarzdan kadınların ayaklarını süslüyor. Kadınlar için markanın kaliteli materyaller ile sunduğu konforlu ayakkabı çeşitleri aşağıdaki gibidir;

  • Sneakers
  • Terlik
  • Sandalet
  • Espadril
  • Dolgu Topuk
  • Çizme
  • Babet

US polo kadın converse modelleri hiçbir zaman modası geçmeyecek olan favoriler arasında olarak gündelik kullanıma uygun stil seçenekleri arasında yer alır.

Dalkılıç Spor Farkı İle Aradığınız Model Ayağınıza Geliyor

Sokak modasından, outdoor spor aktivitelerine kadar kullanabileceğiniz US Polo kadın ayakkabı modelleri Dalkılıç Spor ‘da son derece zarif ve fonksiyonel alternatifler sunuyor. Sizde markanın asil ruhu gittiğiniz her ortamda sizi fark edilir ve şık kılsın istiyorsanız hemen özenle oluşturduğumuz bu müthiş koleksiyona göz atabilir, piyasadaki en rekabetçi fiyatlarla markanın ürünlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Etiketler: US polo kadın ayakkabı
Temmuz 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR