Şubat Ayına Özel Gülümseten İndirimli Adidas Ayakkabılar

Şubat Ayına Özel Gülümseten İndirimli Adidas Ayakkabılar

Dalkılıç Spor, efsane Adidas markasına özel efsane bir Şubat ayı indirimi ile sporseverlerin karşısına çıkıyor. İndirimli adidas ayakkabı, koşu ayakkabıları, botlar, halı saka ayakkabıları ve krampon çeşitleri kampanyadaki muhteşem yerlerini aldılar. Her zaman tüketiciyi en iyi fiyatla buluşturan Dalkılıç Spor ’un Şubat ayına özel sürpriz fırsatları ‘’Patron çıldırdı‘’ dedirtecek cinsten. Bu özel spor markasının kalitesine ve konforuna tatmin edici fiyatlarla erişerek sizi her yere taşıyan ayaklarınıza ayrıcalıklı bir hediye sunmak isterseniz sizi hemen indirim butonuna alalım.

Adidas Ayakkabı İndiriminde Göze Çarpanlar

En son teknoloji ile üretilen Adidas ayakkabılar performansınızı ileri seviyeye taşımak için özellikli olarak tasarlanırlar. Hikayesi olan ilham verici tasarımlar ile stilinizi ortaya koyarak her ortamda farkınızı yansıtabilirsiniz. İşte indirimde beğeni kıskacımıza takılan birkaç model;

Adidas Nemeziz 19.3 Messi Krampon

Messi’nin karakteristik ve hareketli oyununu yansıtan ve üzerinde Messi Logosu yer alan hayranlarının çokça seveceği bir model olarak öne çıkıyor. Hem çim saha hem de halı saha modelleri ile farklı versiyonlara sahip kramponlar beklentilerin çok ötesinde bir oyun gücü sunuyor. Performans olan katkısı kadar kraliyet mavisi, metalik gümüş ve güneş sarısından gelen enerjik renkleri ile sıra dışı olmayı sevenlerin aşk yaşayacağı bir model! Hem yetişkin, hem de minik yıldızlar için numaraları mevcut. Takımda adından konuşturmak isteyenler ya da baba oğul şöyle bir kurtlarımızı atalım diyenler hemen sizi indirime alalım.

Adidas Falcon Kadın Günlük Spor Ayakkabı

‘’İste beklediğim indirim’’! diyen kadınları duyar gibiyiz. Kadınlar Falcon siluetinin hayranı. 90’ların retro koşu stilini yansıtan bu ayakkabılar kadınlar arasında oldukça popüler bir model. Kalın estetiği çok tarz bir duruş yaratan bu model in hafifliği de üst düzey bir konfor sunuyor. Ayağın orta kısmındaki dengeyi sağlayan Torsion sistemi, hafif Eva orta taban yastıklaması nefes alabilen file astar detayları ile kadınlar her adımda rahatlığı hissederken, şıklık yarışında daima baş rolü oynayacaklar.

Adidas Disney Frozen ActiveSnow Winter. Rdy Çocuk Kar Botu

Frozen tutkunu çocukları olan anne ve babalar bu indirimden faydalanarak kız çocuklarınızın yüzünde güller açmasına neden olabilirsiniz. Disney Frozen grafiği ile dolgulu kumaş sayası ile kız çocuklarının ayağından çıkarmak istemeyeceği bu ayakkabılar ile çocuklar kar keyfini ikiye katlayacak. Ayaklarını sıcacık tutacak bu eğlenceli model pembe mor parıltılı renginin tatlılığı ile çocuk hayallerini ve minik ayaklarını süsleyecek. Bu modeller ve daha fazla indirimli erkek, indirimli kadın, indirimli çocuk Adidas ayakkabılarını incelemek için sizi indirim kategorimize benzersiz bir keşfe davet ediyoruz. Hem cebinizi hem yüzünüzü güldüren keyifli alışverişler dileriz!

Etiketler: indirimli adidas ayakkabılar
Şubat 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR