Retro Severleri Tasarımları İle Büyüleyen Skechers D Lites Serisi

Retro Severleri Tasarımları İle Büyüleyen Skechers D Lites Serisi

1990’lı yıllarda büyüdüyseniz muhtemelen okul sıralarında bir çift Skechers ayakkabıya sahip olmanın ne denli havalı olduğunu hatırlayabilirsiniz. Peki ‘’Skechers spor ayakkabılar hala bu kadar trend mi?‘’ diye soracak olursanız marka hala hayatta kalarak popülaritesini korumakla kalmıyor, kendini sürekli olarak geliştirerek akıl almaz tasarımlara imza atıyor.

Skechers’ın 90’lardan ilham alan vazgeçilmez klasik siluetlerinden Skechers D lites geçmişten günümüze bir çok canlı renk, kumaş ve iddialı detaylarla defalarca yeniden tasarlandı. Etkileyici tasarımlara hem geçmişteki hayranları tarafından sahip çıkılırken, hem de günümüz moda belirleyicileri, stil yıldızları ve ünlüler tarafından da sıkı bir rağbet var.

Kalın platformu ve ikonik Skechers yazısı ile geçmişin eğlenceli ve dinamik ruhuna özlem duyanlar bu spor ayakkabılar ile zamanda keyifli bir yolculuğa çıkıyor. Konfor ve stili bir araya getiren mükemmel kombinasyonlar canlı kontrast renkleri ile beğenilerin odak noktası oluyor.

Çok yönlü ve rahat ayakkabılardan oluşan seri hem şık hem işlevsel modelleri ile spor ve modanın unsurlarını tüm gücü ile ortaya döküyor. Zarif görünümleri, sağlam yapısı ve kolay temizlenen birinci sınıf malzemelerden meydana gelen ayakkabılar nefes alabilirlikleri ile ayaklara kusursuz bir deneyim yaşatıyor.

Serinin Öne Çıkan Teknolojik Özellikleri

  • Süet, deri, kumaş ve ağ materyallerden oluşan birçok farklı varyasyon, dikiş ve katman gibi vurguları ile öne çıkıyor.
  • D‘lites modellerinin birçoğunda markanın öne çıkan iç taban teknolojilerinden Air Cooled Memory Foam kullanılıyor. Adımlara daha fazla konfor katan bu teknoloji ayakların şeklini alır ve ayakkabı içindeki hava sirkülasyonunu sağlayarak ayak terlemesinin ve dolayısı ile ayak kokularının önüne geçiyor.
  • Esnek kauçuk tabanlar denge ve sağlam yer tutuşunu destekler.
  • Orta taban darbe emilimi sağlayarak, hareket özgürlüğünüze katkıda bulunur.
  • Tasarımlarda yumuşak kumaş astar, destekli yaka ve dil alanları kullanılıyor.
  • Kolay giyilip çıkarılabilen bağcıklı, atletik günlük kullanıma uygun training ve yürüyüş ayakkabılarıdır.

İndirimli Skechers kadın ve erkek ayakkabı modelleri Dalkılıç Spor’da ayrıcalıklı beğenilerinize sunuluyor. Siz de hafifliği ile sizi uçuran Skechers ayakkabı modellerine sahip olmak ve sokak modasındaki yerinizi almak istiyorsanız hemen koleksiyonumuza göz atın!

Etiketler: skechers d lites
Nisan 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR