Retro Kadın Bel Çantalarının Modern Zamana Sofistike Dönüşü

Retro Kadın Bel Çantalarının Modern Zamana Sofistike Dönüşü

El Üstünde Tutacağınız Bel Üstünde Çantalar

80 ‘li ve 90 ‘lı yıllarda oldukça popüler olan kadın bel çantaları bir süre sessiz sedasız aramızdan ayrılmışlardı. Bu tarz çantaların birkaç kez sahalara dönme çabaları olsa da eski performansını yakalayamamışlardı. Ta ki dünya yıldızları ve instagram bloggerları sokak stiline onu tekrar kazandırana kadar. Artık hem sahnede hem sahne arkasındalar. Moda haftalarında podyumlardan, outdoor dünyasına kadar her yerde onlardan görmek mümkün.

Şimdilerde modanın kalbinde tekrar atan kadın bel çantası modelleri hem sportif hem gösterişli tasarımları ile kadınları etkisi altına alıyor. Buda bu trendin hiçbir zaman hiç bir yere gidemeyeceğini gözler önüne seriyor. Geçmişte nostaljik bir sokak modasının temsilcisi olan bu çantalar kaba görüntülerinden sıyrılarak daha şık daha zarif ve daha sofistike bir görünüm kazandılar. Moda tutkunları onları sadece şık olduğu için değil aynı zamanda form ve işlevselliğin mükemmel bir kombinasyonu olduğu için çok seviyorlar. Bu çantaların çok sevilmesinin ardında temel eşyalarınızı tutması ve ellerin serbest kalması yatıyor. Özgürlük ve hafiflikleri ile rahatça hareket edebilmenizi sağlıyorlar. Çoğu zaman tek başına dikkatleri üzerine çeken harika bir aksesuar görevi görmeleri de onları harika birer yol arkadaşı yapıyor.

Pratik ve kullanışlı bir bel çantası giymek söz konusu olduğunda seçenekler sonsuzdur ve kadınlar son zamanlarda birçok vücut stilinde çantalarını taşıyarak kendine özgü stilini ortaya koyuyorlar. İşte en çok tercih edilen 4 stil tüyosu:

Kemer Olarak Giyin

Pantolonlarınızın kemer halkalarından bel çantanızı geçirerek havalı bir görünüme sahip olun.

Ceket Üstünden Sarkıtın

Bel çantanızı ceketinizin etrafından sarın. Belinizi güzelce kavrayan bu stilde zahmetsiz zarif bir görünüme kavuşun.

Karından Sarkıtın

Bu stil her zaman işe yarayan, oldukça salaş görüntüsü ve vazgeçilmez rahatlığı ile gerçek bir turist modasıdır. Karından çantanızı belinize sarkıtarak etrafı keşfetmenin tadını çıkarın!

Göğsünüzden Çapraz Sarkıtın

Kendall Jenner 2018 yılında bel çantasının belde kullanım klasiğini söküp atarak kuralları baştan yazdı. Çapraz stil hala günümüzde en favori kullanım stilleri arasında geliyor. Rihanna, Fergie, Sarah Jessica Parker gibi ünlü isimlerde bu tarzı sıkça kullanan ünlüler arasında. Askınızı hafif kısaltıp çantanızı göğüsten aşağıya sarkıtarak bu cool akıma kolayca ayak uydurabilirsiniz.

Birbirinden güzel Arena, Asics, Columbia, Deuter, Hummel ,Jack Wolfskin, Nike, Puma, Reebok, Salomon, Skechers, Speedo, Eastpak, Under Armour, The North Face, Adidas kadın bel çantaları Dalkılıç Spor ‘da yerini aldı. Sizde sportif hayatınıza bu trendle biraz daha hareket ve renk katmak isterseniz hemen sitemizde yer alan bu dev markaların uygun fiyatlı ve indirimli kadın bel çantası modellerine göz atın!

Etiketler: kadın bel çantası
Ekim 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR