Kramponda Kalitenin Adresi Adidas

Kramponda Kalitenin Adresi Adidas

Futbol çağımızın en çok oynanan, üstünde konuşulan dünyanın en çok sevilen ve takip edilen oyunlarından biridir. Futbol esasen ayakla oynanan bir spor dalı olduğundan oyun esnasında giyilen ayakkabı futbolun genlerinde yüksek önem taşımaktadır. Çünkü futbol için tasarlanan ve krampon adı verilen ayakkabı ne kadar iyi  ve kaliteli bir dizayna sahipse giyen kişinin performansını arttırma oranı da o kadar yükselmektedir. Ve tabi ki yılların deneyimi ve araştırmaları ile üretilen Adidas krampon modelleri ister amatör olsun ister profesyonel olsun her türlü kullanıcı ihtiyacına hitap eden ve en yüksek performansı verecek şekilde tasarlanmıştır. Günümüz profesyonel futbolunda kramponlar aynı zamanda bir oyuncu için sahada görsellik ve fark edilmek adına  bir reklam aracı olmasına da yardımcı olmaktadır. Canlı ve hareketli renkler ile görsel bir şölen sunan adidas krampon modelleri kullanıcılarına bunu sağlar. 

Krampon Seçiminizde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Krampon seçimi yaparken oynayacağınız zemin türüne göre tercih yapmak çok önemlidir. Çünkü yanlış krampon tercihleri ciddi sakatlanmalara yol açabilir. Halı sahada maç yaparken çim saha kramponu giyilmemelidir. Çünkü koşmanızı ve hareketlerinizi ciddi manada engeller.Krampon tabanlarında kullanılan materyaller tamamen oynanacak zemine göre dizayn edilirler.

Adidas Krampon Modelleri

Adidas markasının üretmiş olduğu krampon modelleri Nemeziz, Predator, X, Copa olarak dört ayrı seride size her türlü şartta ihtiyacınız doğrultusunda ayak sağlığı ve ergonomisi göz önünde bulundurularak sunulur. Eğer çim saha için bir krampon arıyorsanız Messinin de tercih ettiğiAdidas'ın Nemeziz serisi tam size göre. Bu model size saha içinde tam bir destek ve hareket özgürlüğünü içeren bandaj yapısına ve doğrudan top temasına imkan veren burun yapısına aynı zamanda denge sağlayan güvenli bir bilek kısmına sahiptir. Ayağın itme hareketi sırasında destek veren torsionframe dış tabanı ile doğal çimde size inanılmaz güç sağlar. Bir diğer seçeneğiniz ise predator serisi olabilir. Bu modelde ise yarım bilekli kumaş bir saya mevcut olup burun kısmındaki 3D baskı öğeleri ile çok daha isabetli şut olanağı verir.

Adidas krampon modellerinin X serisi ise, esnek bir dil ve file sayası ile kolayca giyilme imkanı sunarken, ayağınızı sararak çim sahalarda rüzgar gibi koşmanızı sağlar. Topuk basıncını hafifleten bir indirilmiş topuk yüksekliğine ve topu dış tabana sahiptir. Son olarak copa seriside Adidas kramponların üst düzey teknolijisi ile buluşmuş yüksek konfor sunan suya dayanaklı, top kontrolü için kaymayı engelleyen x-ray entegre üst kısmına rahat bilek yapısı ile iyi zemin tutuşuna imkan veren exoframe plakalara ve ayaktaki stratejik kilit noktalara yastıklama sağlayan tpu soft pod katmanlara sahiptir. Adidasın bu dört krampon seriside yetişkin ve çocuk boylarında hem çim saha hem halı saha modelleri ile sitemizde en uygun fiyatlarla sizlerin kullanımına sunulmaktadır.

Etiketler: adidas krampon
Aralık 14, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR