Kış Aylarında Tutkunu Olduğunuz Kadın Bot Modelleri ve Bakımı

Kış Aylarında Tutkunu Olduğunuz Kadın Bot Modelleri ve Bakımı

Sürekli gelişen ve farklı modellerle karşımıza çıkan ayakkabı endüstrisi kadınları her sezon etkisi altına alan büyülü bir dünya. Öyleki bazıları için koleksiyonerlik düzeyinde bir tutku. Sert hava koşullarında yağmur, çamur, kar demeden sıcacık bir his uyandıran kadın bot modelleri kış aylarında kadınların favorisi olarak raflarda yerini alır. Botlar hem spor hem klasik giyime uygun seçenekleri ile kışın en çok kullanılan kaban ve montlarla rahatça kombinlenebilmektedir.

Ayaklarımız vücudumuzun tüm ağırlığını taşır. Bedenimizin en ağır görevini üstlenen ayaklarımızın bakımı öncelikle ayak sağlımıza uygun ayakkabı seçimleri ile başlar. Botlar soğuktan koruyucu özellikli dayanıklı materyallerden yapıldığı için daha maliyetlidirler ve genelde iyi bir bota sahip olmak için kendimize biraz daha fazla bir bütçe ayırırız. Bu yüzdendir ki evladiyelik olmasına dikkat ettiğimiz modellerin de başında gelirler. Aldığınız botların size ilk gün ki gibi eşlik etmesini istiyorsanız işte minik ipuçları...

Siz Onlara İyi Bakın Onlarda Ayaklarınıza İyi Baksınlar

  • Botlarınızı ayakkabılıkta saklayacaksanız, ayak hijyeniniz için mutlaka ayakkabı tuzu yerleştirin. Böylece mikrop ve bakterilere karşı bir numaralı önlemi almış olursunuz.
  • Botlarınızı saklamadan önce mutlaka temizleyin. Lekeli ve çamura batmış ayakkabı temizlenmeden yerleştirildiği halde renk, doku ve şekil kaybına neden olabilir.
  • Botlarınızı her kullanımdan sonra havalandırınız.
  • Güneş ve neme maruz kalmayacakları serin bir yerde muhafaza ediniz.
  • Islanmış botlarınızı kurumadan kutularına yerleştirmeyin. Kalorifer, fön makinası gibi direk ısı teması ayakkabılarda renk değişikliği ya da çatlama yapabilir. Bu yüzden oda sıcaklığında kurumaya bırakın.
  • Botlarınız deri ise koku yapmamaları için mutlaka delikli bir kutuda hava almasını sağlayın.
  • Çökmemeleri için içlerine kalıp alabilir, ya da karton ve gazete kâğıtları ile destek oluşturabilirsiniz.
  • Ayakkabıları aldığınız kutuları atmadan muhafaza edebileceğiniz gibi daha kolay ulaşmak için özel şeffaf ayakkabı kutuları satın alabilirsiniz.

En İyi Spor Kadın Bot Modelleri Dalkılıç Spor’da

Dalkılıç kış sezonu için sevilen en iyi markaların son teknolojiyi kullanarak ürettiği en kaliteli spor kadın bot modellerini ayağınıza getiriyor. Her türlü zevke hitap eden geniş bir yelpazeye sahip Dalkılıç bot koleksiyonu ile keyifli ve güçlü yere basan stiller yaratabilirsiniz. Modayı yakından takip ederken sadece beğenilere değil ayak sağlığınıza da önem verme başlıca gayelerimizden biri.Bu yüzden ayak tipinize uygun en rahat en güvenilir ve en kullanışlı seçenekleri bir araya getiririz. Deri veya kauçuk , düz veya dolgulu taban, kürklü yada daha sade, fermuarlı yada bağlamalı aradığınız her detaya uygun bir model mutlaka sizi adresimizde bekliyor. Outdoor kış sporlarına uygun su geçirmez modeller cool tasarımları ile sportif ruhu ön plana çıkarıyor. Sayısız model ve renk seçeneği ile Adidas, Attiba, Birkenstock, Caterpillar, Columbia, Hammer Jack, Harley Davidson, Jack Wolfskin, John May, Lumberjack, Merrell, Nike, Salomon, Scooter kadın bot modellerini sitemizden inceleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz.

Etiketler: kadın bot
Aralık 08, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR