Igor Sandalet Modelleri Ayaklarda İspanyol Esintisi Yaratıyor

Igor Sandalet Modelleri Ayaklarda İspanyol Esintisi Yaratıyor

Igor, 1974 yılından beri kadın ve çocuklar için yüksek kaliteli terlikler, sandaletler ve çizmeler üreterek Akdeniz sahillerinin insanın içini ısıtan kıpır kıpır enerjisini ayaklara taşıyor. Firma özgün tasarımlarının benzersizliği ve kalitesi ile kendi yıldızını parlatarak tüm diğer yıldızların arasından sıyrılmayı ve kendini öne çıkarmayı başarmış. Uzman bir ekip tarafından tasarlanan ayakkabılar pratiklikleriyle meşhur oldukları kadar trendlere uyumlu şıklıkları ile de adından söz ettiriyor. Lokal çapta başladıkları yolculuk hızla ivme kazanarak globalde en çok tercih edilen kadın ve çocuk ayakkabıları arasına girdi. Türkiye’de bu duraklar arasında!

Rengarenk Igor Sandalet Modelleri Yazın Coşkusuna Ayak Uyduruyor

Yaklaşan yaz sezonu için vazgeçilmez bir profil sunan Igor sandalet modelleri çimlerden, sıcacık kumlara , serin deniz/havuz kenarlarına kadar sizinle birlikte eşlik eden en tatlı yol arkadaşınız olacak. Bu hava alan açık sandaletler oldukça zahmetsiz bir giy-çıkar stili sunuyor. Bedene sadık olduklarından seçim yapmakta zorlanmaz, tam numaranızda karar kılabilirsiniz. Marka renkleri ve suyu gerçekten seviyor. Buda çocukların ruhundan ne kadar ilham aldıklarının bir göstergesi. Igor çocuk sandaletleri ‘’REACH’’ uyumludurlar. REACH ortamdaki kimyasalların güvenli kullanımı için kimyasalların kaydı, değerlendirilmesi, yetkilendirilmesi ve kısıtlanması ile ilgili katı bir Avrupa yönetmeliği demek oluyor. Yani özetleyecek olursak toksik olmayan bu pvc sandaletler çocuğunuzun minik ayaklarını süslediği kadar sağlıklarını da gözetiyor.

Cıvıl cıvıl renkleri ile birbirinden eğlenceli sandaletler çocukların tüm yaz ayaklarından çıkarmak istemeyeceği bir yaz tutkusuna dönüşüyor Poppy, Bondi, Tenis, Igor Star sandalet gibi modeller ekstra konfor ve mükemmel ayak desteği için yumuşak EVA tabana sahiptir. Kokuya ve tere dayanıklı bu sandaletlerle gün boyu rahatlıkla koşup zıplayabilirler. Hafifliği ve esnekliği çocukların hareketli dünyasına kısıtsız bir özgürlük sunuyor. Kolay giyilip çıkarılabilen tasarımlar aynı zamanda çocukların ince motor gelişimlerine katkıda bulunuyor. Anatomik yapısı ve anti bakteriyel iç pedleri ile çocukların rahatı ve sağlığı yerinde. Hafif sabun ve ılık suyla kolayca temizlenebilir bu modeller ile bakımlarını yapmakta oldukça kolay. Markanın en çarpıcı kadın, erkek, çocuk ve bebek sandalet modellerini en uygun fiyatlarla Dalkılıç Spor.Com üzerinden keşfedebilir ve yazlık gardırobunuzu sonsuza kadar moda olacak bu su sıçramalarına dayanıklı sandaletlerle taçlandırabilirsiniz.

Etiketler: igor sandalet
Nisan 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR