Farklı Zeminlerde Neymar Nike Krampon Dokunuşu

Farklı Zeminlerde Neymar Nike Krampon Dokunuşu

Paris Saint –Germain FC takımının10 numaralı formayı giyen Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar da Silva Santos Junior futbol tutkunları için ikonik bir isim. Futboldaki çarpıcı oyunculuğunun, kıvraklığının ve özgüvenin yansıması Nike’ın Mercurial krampon serisinde buluşarak ismini alıyor. Neymar'ın ismini taşıyan Nike kramponlar çeşitli zeminler için farklı modellerde karşımıza çıkıyor. Neymar’ın üstün başarısının sırlarının arasında kuşkusuz doğru krampon seçimi büyük rol oynuyor! Krampon seçerken her detay en ufak ayrıntısına kadar irdelenmeli. Hatta kramponlardaki çivilerin dizilimi bile oynanan mevkiye göre değişiyor desek bunun ne kadar incelikli bir iş olduğunun altını çiziyor olmuş oluruz. Krampon seçimindeki önceliği ise futbol oynanacak zemin alıyor. Bir krampon satın almak istediğinizde satış elemanının size soracağı ilk soru kramponları nerede kullanacağınız ile ilgilidir. İster amatör, ister profesyonel olun krampon tercihiniz performansınız için büyük önem taşıyor.

Nike Kramponlarda Yer Alan Ag, Fg, Mg, Sg, Tf, Ic Kısaltmaları Ne Anlama Geliyor?

AG suni çim kramponu, FG kuru çim kramponudur. MG çoklu zemin kramponu, SG yumuşak zemin kramponu, TF halı saha kramponu ve IC kapalı saha kramponu anlamına gelmekte. Aradığınız özelliğe göre filtreleme yapabilirsiniz. Çeşitli zeminlere göre Neymar Mercurial Krampon modellerine bir göz gezdirelim;

  • Nike Mercurial Vapor 13 Club Neymar Jr. MG Krampon: Ayağınızı teniniz gibi sararak, üstün hız için geliştirildi.Çok yönlü zemin plakası ile hem doğal hem sunu çim zeminlerde tutuş sağlar.
  • Nike Mercurial Vapor 13 Academy Neymar Jr. MG Krampon: Yine çok yönlü zemin için alternatif bir model. Ayağı çorap gibi saran bu tasarım yarışçı ve hızlı oyun için tasarlandı.Ayak tarağında  Nike Aerotrak bölgesi bulunuyor ve çok yönlü zemin plakası doğal ve suni zemin fark etmeksizin üstün tutuş sağlıyor.
  • Nike Mercurial Vapor 13 Club Neymar Jr. TF Krampon: Temposu yüksek oyunlar için tam bir tasarım harikası.Kauçuk krampon çivileri halı saha zeminlerde ihtiyacın olan tutuşu sağlayarak topu daha iyi hissetmeni sağlar ve tüm yaratacılığını ortaya koyabilirsin.
  • Nike Mercurial Vapor 13 Academy Neymar Jr. AG Krampon: Patlayıcı tutuş sağlamak üzere dizayn edilen bu model suni çim zeminler için biçilmiş kaftan.Kalıplı krampon çivilere sahip plakaları ile gerçek çimin formunu ve görünüşünü taklit eder.

Neymar Mercurial koleksiyonuna ait en iyi Nike Krampon modellerine Dalkılıç Spor'un ayrıcalıklı spor dünyasından erişebilir, teknik özelliklerini detaylıca inceleyebilirsiniz. Uygun fiyatlarla son trendleri yakala ve güvenli alışverişin keyfini çıkar!

Etiketler: nike krampon
Ocak 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR