Efsane Serinin Son Sürümü ‘’Speedcross 5 Gore-Tex‘’ Salomon Ayakkabı

Efsane Serinin Son Sürümü ‘’Speedcross 5 Gore-Tex‘’ Salomon Ayakkabı

Outdoor spor tutkunlarının gözde markası Salomon, doğanın kalbinde koşuya çıkmayı seven patika koşucuları için efsane serinin bir üst versiyonunu geliştirdi. "Speedcross 5 Gore-Tex" Salomon kadın ayakkabı ve Salomon erkek ayakkabılar en zorlu arazilerde bile mükemmel bir koşu deneyimi sunuyor. Konfor ve şıklığı buluşturan bu ayakkabılar ile kendinizi doğanın kollarına dilediğinizce bırakın! Alışılmışın dışına çıkmayı seven maceracı ruhlar bu ayakkabılar ile hız kesmeden koşarken heyecan dolu anılar biriktirmeye devam edecek.

Serinin Öne Çıkan Özellikleri

  • Hava Şartlarına Karşı Maksimum Koruma: Salomon, Speedcross 5'i yeni bir Gore-Tex yapısıyla yeni bir seviyeye taşıdı. İkonun bu versiyonunda dil serbestçe hareket edecek şekilde tasarlanmıştır. Buda daha fazla rahatlık ve daha faydalı bir görünüm demek. Temel özellikleri değişmeyen ayakkabının yeni Gore tex yapısı kapsamlı hava koşullarına karşı koruma ile hacmi azaltırken konforu arttırır ve ayaklar gün boyu kuru kalır. Eğimli arazi, su birikintileri, yokuş yukarı rotada hangi koşullar olursa olsun mükemmel kavrama, tutuş, yastıklama, sıkı oturma özellikleri ile ihtiyaç duyduğunuz her yerde güvende olmanın hissi ile harekete odaklan.
  • Agresif Tutuş: Eşsiz geometrik yapılı özel kauçuk kauçuk Contagrip ® dış taban sistemi tüm arazi yüzeylerinde maksimum kavrama sağlar. Taban üzerindeki tutunma çıkıntıları ile zemin ister kuru ister ıslak olsun kontrol altındasın.
  • Hassas Uyum: Kanıtlanmış SpeedCross uyumu Quicklase ayarı ile ayağı konforlu ve hassas bir şekilde sarar. Quicklase teknolojisi ayakkabının kolaylıkla giyilip çıkarılması için tasarlanmıştır. Tek hareketle bağcıklarınızı açıp kapayabilirsiniz. SensiFit sistem ayak anatomisine tam uyumu ile kullanıcının ayağına göre üretilmiş hissi veriyor.

Dalkılıç Spor Farkı İle Salomon 5 Gore-Tex Ayakkabı

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex patika koşusu ayakkabısı ve daha fazla Salomon Ayakkabı model seçimi online alışveriş sitesi Dalkılıç Spor’da. Sizde hemen siteyi ziyaret ederek keyifli bir keşfe çıkabilirsiniz. Markanın en işlevsel outdoor ürünleri uygun fiyatlar, indirimler ve kampanyalar ile doğanın güzelliklerine daha çok yol alabilmeniz için bir araya geldi.Hemen ihtiyacınız olan ürünlerin özelliklerini detaylı inceleyebilir, kolay alım imkanı sağlayan menümüzle güvenli ve hesaplı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Etiketler: Speedcross 5 Gore-Tex
Mayıs 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR