Birkenstock Terlik Almadan Önce Bilmeniz Gereken 5 Şey

Birkenstock Terlik Almadan Önce Bilmeniz Gereken 5 Şey

Rahat, klasik, modern Birkenstock terlikler yediden yetmişe herkesin ilkbahar /yaz dolabında vazgeçilmez bir ayakkabı olmak için işlevsellik ve modayı buluşturan zamansız sandaletler yaratıyor.

Birkenstock Ayak Sağlınız İçin İyi Mi?

Markaya ait terlikler son derece konforludur. Ayak tabanı ayağın doğal şekline uyacak şekilde özellikli olarak tasarlanmıştır ve kemerler etrafında eşit ağırlık dağılımı ile ayağın yapısını destekler. Yaygın ayak problemlerinin iyileşmesine yardımcı olan bu terlikler hem denge hem yastıklama sunan ortopedik iç tabanlara sahiptirler. Ne kadar uzun süre kullanırsanız ayağınızın şeklini iyice alacaklarından o kadar rahat edersiniz. Ayak tabanında kullanılan malzemeler ayağınızı mantar ve terden korur. Ayaklarda baskı ve sürtünmeye neden olmazlar. Darbe emicidir, ayak bacak ve omurgalar üzerindeki stresi azaltır. Ayak dostu bu terlikler ile uzun saatler rahatça hayata karışabilirsiniz!

Birkenstock Terlikler Dayanıklı Mi?

Ayakkabıların uzun ömürlü olması ve seyahatlerinizin ortasında sizi yarı yolda bırakmaması önemlidir. Birkenstock ile endişelenmenize gerek yok! Bu terlikler uzun süre dayanaklıkları ile meşhurlardır. Yapımında kullanılan malzemeler son derece yüksek kalitelidir. Kullanım sıklığınıza bağlı onlarca yıl veya en az birkaç yıl size eşlik edebilirler. Bir noktada hasar görürlerse kolayca tamir edilebilir ve yine yeni alınmış gibi giymeye devam edebilirsiniz.

Birkenstock Terlikler Islanabilir Mi?

Genellikle markanın terliklerin ıslanması durumunda bozulacağı düşünülür ki bu tamamen doğru değildir. Terliklerin mantar tabanları üretim esnasında su geçirmez bir tabaka ile mühürlenirler. Bu tabaka aşınana kadar içine su almaz. Suya uzun süre maruz kalmaktan kaçınmak tabi ki terliklerinizin uzun ömürlü olması için çok daha doğru bir seçenek olacaktır. Fakat sağanak yağmur gibi ansızın yakalandığınız koşullarda ara ara ıslanabilirler. Böyle bir durumda yapılacak en uygun şey terliklerinizi usulca doğal bir şekilde kurumaya bırakmaktır Güneşe tutmak, saç kurutma makinası, kalorifer peteği gibi doğrudan ısı veren işlemler ayakkabıyı deforme edebileceğinden hava alan bir odada kendiliğinden kurumasını beklemek en doğru seçenek olacaktır. Banyo, deniz kenarı, havuz kenarı gibi ıslak zeminlerde sık sık giymek için Birkenstock plaj terliği modellerini tercih edebilirsiniz.

Birko Flor® Ve Birkibuc Ne Demek?

Birko Flor® ve Birkibuc ™, Birkenstock tarafından deriye alternatif olarak geliştirilmiş sentetik, dayanıklı, kolay temizlenebilir ürünlerdir. Cilt dostu Birko Flor® yırtılmaya karşı dayanıklı ve bakımı kolay yumuşak deri hissiyatı veren bir kaplamaya sahiptir. Birkibuc ™ nubuk deri gibi görünen ve hissedilen yumuşak sırtlı cildi tahriş etmeyen bir malzemeden oluşur.

Birkenstocklar Unisex Mi?

Birkenstocklar her boyutta, stilde ve renkte aralarında seçim yapabileceğiniz yüzlerce seçenek barındırırlar. Bazı stilleri unisextir. Örneğin; Arizona. Bazıları ise kadın stili ve hareketleri düşünülerek tasarlanmıştır. Mayari ve Madrid gibi. Yazların aranılan favorisi çocuk, erkek, kadın Birkenstock terlik modelleri Dalkılıç Spor’da süper avantajlı fiyatlarla yerini aldı. Ayak sağlığını destekleyen birbirinden şık Gizeh, Ramses, Mayari, Birco-flor, Madrid, Barbados, Honolulu, Medina, Salina, Rio, Boston, Nagoya, Kairo, Arizona Birkenstock terlik modelleri ve daha fazlası için Dalkılıç Spor web sitesine vakit kaybetmeden göz atın!

Etiketler: birkenstock terlik
Temmuz 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR