Basketbol Stili İle Kış Aylarının Gözdesi Adidas Frozetıc Erkek Botlar

Basketbol Stili İle Kış Aylarının Gözdesi Adidas Frozetıc Erkek Botlar

Kış kapınızı çalıp, en dondurucu yüzü ile size merhaba derse bile Adidas Frozetic erkek bot modelleri sayesinde basketbol stilinden ödün vermek zorunda değilsiniz! Her anını dolu dolu yaşamayı seven sportif erkeklerin gözdesi bu botlar aktif ve dinamik hayatlarının bir parçası haline geliyor. Marka basketbolun eğlenceli ve hareketli doğasından ilham alarak kazandırdığı güç, dayanıklılık ve esneklik ilkelerini botların tasarımına mükemmel bir şekilde taşıyor.

Asla Engel Tanımıyor

Aynı zamanda Blizzare olarak geçen bu işlevsel botlar kelime anlamı olarak kar fırtınası anlamına geliyor ve mücadeleci ruhu ile tüm hava koşullarında ayaklarınızı koruyan bir savaşçı oluyorlar. Çok katmanlı nubuk deri sayası ve özel dil kısmı ile yağmurda, karda, çamurda ihtiyacınız olan konfor ve rahatlığı tam anlamı ile ayaklarınıza getiriyorlar. Sağlam dış tabanı kaygan zeminlerde ekstra tutuş sağlayarak dengenizi kaybetmeden tüm performansınıza sahip çıkarak yola devam etmeninizi sağlıyor. Klasik bağcık detayı hareket halindeyken hızlı tutuş ayarlamalarına olanak tanıyor.

Ortholite İç Taban Teknolojisi Sayesinde Ayaklar Rahatta

Adidas Frozetic erkek bot modellerinde Ortholite iç taban kullanılıyor. Anti bakteriyel formu ayak kokusu ve mantar oluşumuna engel olan bu tabanlar kullanıma ilişkin özelliklerini kaybetmiyorlar. Köpük kısmı havanın ayakkabı içine rahatlıkla girmesini sağlıyor ve ayağınız her koşulda kuru ve serin kalıyor. Geri dönüşümlü kauçuk tozundan oluştukları için çevre dostudurlar. Nefes alan yapısı ve hafifliği ile ayak sağlığınızı ve konforunuzu desteklerler.

Erkek Kış Botlarının En Favori İki Rengi Siyah Ve Hardal Sarısı

Adidas Frozetic erkek sarı bot ve Adidas Frozetic erkek siyah bot olarak kış sezonun en vazgeçilmez iki rengi bu tasarımlarda hayat buluyor. Kombinlerin tamamlayıcısı bu iki stil sahibi renk ile görünümünüze kusursuz bir şıklık katabilirsiniz. Bu botlar fırtınaya karşı koysalar da bulunduğunuz ortamda görünüşünüzle fırtınalar estirmeniz konusunda ters mantık çalışıyorlar!

Hem Ayak Hem Doğa Dostu

Adidas son zamanlarda Parley ile yaptığı işbirliği ile okyanuslara zarar veren plastik kirliliği ile mücadele ederek atıktan spor giyime doğru bir dönüşüm başlattı. Bu ürün aynı zamanda Adidas’ın plastik atıklara son verme hedefinin bir parçası olarak geri dönüştürülmüş içerikten üretiliyor. Üst kısmı yapmak için kullanılan parçaların %20'si en az %50 geri dönüştürülmüş içerikten yapılmış. Yani bu ürünü satın alırken sadece ihtiyacınızı karşılamış olmuyor aynı zamanda doğaya desteğin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz!Soğuk hava geldiğinde sıcak, kuru ve kendinden emin olmak istiyorsan en çok satanlar listesine adını altın harfler ile yazdıran bu ikonik botlara Dalkılıç Spor’un eşsiz fiyat ve indirimleri ile sahip olabilirsin!

Etiketler: adidas frozetic erkek bot
Kasım 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR