Adidas’ın Efsanevi Ayakkabısı Superstar Bu Sefer Minik Yıldızların Ayağını Süslüyor

Adidas’ın Efsanevi Ayakkabısı Superstar Bu Sefer Minik Yıldızların Ayağını Süslüyor

1970 yılında sahaya çıkan Adidas Superstar ilk önce basketbol dünyasında görücüye çıkmış. Sonra tüm alışagelmiş ezberleri bozarak ve tasarımını günden güne güçlendirerek oyunun seyrini değiştirmiş. Başlangıçta bir performans ayakkabısı olarak kullanıcı ile buluşan Adidas Super Star’lar ayağı saran üst seviye tutuşu, hafif esnekliği ve üstün koruması ile sporcuların kısa sürede vazgeçilmezi haline gelmiş. Öyle ki bu ayakkabılar ABD’de profesyonel basketbolcuların %85’lik kısmı tarafından giyilmiş. Sonrasında 80’li yıllarda Hiphop sanatçıları kimsenin söylemediklerini yüksek sesle dile getirirken ayaklarında Super Star ayakkabılar ile sahnelerdeki yerlerini aldılar. HipHop kültürüne öncülük eden RUN DMC grubu ‘’My Adidas’’  adında özel bir single çıkararak marka ile onay anlaşması yapmış ve Super Starlar hiphop kültüründeki eşsiz yerini sağlamlaştırmıştır. SuperStar 90’lar dan bu yana sokak kültürü  kaykay modasından, podyum dünyasına kadar geniş kitlelere yayılarak sıra dışı tarzını korudu. Pharell Williams gibi trend belirleyiciler ve BAPE gibi küresel sokak markaları ile işbirliği sonucunda imajını yenileyen SuperStar bugünlere gelirken geçmişten gelen ikonik ruhunu da koruyarak yediden yetmişe herkes tarafından çok sevilen bir koleksiyona sahip.

Adidas Super Star Günlük 360 Çocuk Ayakkabıları

Üç çizgili logosu ve kauçuk midye burnu, düztabanı ve topuğunda renkli kısım ile nerde görürseniz görün tanıyacağınız bu tescilli model şimdi minik ayaklar için mini versiyonları ile koleksiyonda yerlerini aldı. Adidas Super Star Günlük 360 Çocuk ayakkabıları bebeklerin minicik  hassas ayaklarına konforu  ile sarıp sarmalarken, ayak sağlıklarını da koruyan bir model. 20 – 27 numara arası rengarenk, şirinlikleri ile kalpleri çelen bu modele kayıtsız kalmak oldukça zor. Bağcıksız tasarımları ile hem ebeveynlerin çocuklarını hızlıca hazırlayabilmesi, hem de çocukların kendi ayakkabılarını giyip çıkarmayı öğrenmesi açısından da kullanışlı ve destekleyici bir tasarıma sahip. Esnek yapısı ile ayaklarını sıkmaz ve Adifit çıkarılabilir astarı sayesinde bebeğiniz için en doğru numarayı bulmanıza yardımcı olur. Çift katmanlı, esnek fila sayasına sahip ayakkabılar dayanıklılığı ve kalitesini ortaya koyuyor.Fitfoam ve OrthoLite® iç tabanlı bu model aynı zamanda Eva tabanı sayesinde hafiftir ve minik ayaklar yürüsün, yürümesin ayaklarına yük bindirmeden kolay taşınabilir. Bebeklerin çok sesliliğinden ilham alan model sınırsız eğlence için tasarlanmış.

Adidas SuperStar Gunluk 360 çocuk ayakkabıları ve daha fazla Super Star ayakkabı modellerine Dalkılıç Spor ‘un ayrıcalıklı dünyasından en uygun fiyatlarla erişebilirsiniz. Sizde çocuğunuza ya da kendinize ait bir Super Star stili hediye etmek isterseniz müthiş Super Star indirimlerini kaçırmayın deriz!

Etiketler: adidas superstar
Şubat 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR