Adidas Strutter Erkek Günlük Ayakkabı ile Dikkatleri Cezbedin

Adidas Strutter Erkek Günlük Ayakkabı ile Dikkatleri Cezbedin

Mahalledeki en havalı baba olmak ya da sizinki gibi görünmek istiyorsanız tek bir seçenek var zarif Adidas Strutter Erkek günlük Spor Ayakkabı. Bu sağlam ve spordan ilham alan ayakkabı, kavrama, rahatlık ve her zaman doğru nedenlerle gösterebileceğiniz bir görünüm sunar. AdiBOUNCY iç taban, rahat ve rahat bir yürüyüş için ihtiyacınız olan yastıklamayı ve yumuşaklığı sağlar. Hafif ve sağlam kauçuk dış taban, ön ayağın olukları sayesinde esnek kalırken kentsel yüzeylerde çekişi artırır.

Rahat Konforlu Hava alan Tasarım

Basketbol ayakkabılarının görünümünden esinlenen Adidas Strutter Erkek günlük Spor Ayakkabı, üst kısmı, hava sirkülasyonunu artırmak için stratejik olarak konumlandırılmış deliklere sahip çok dayanıklı sentetik deriden yapılmıştır. Adidas markasının, 3 klasik dikili bandı, ayağın ortasına miras bir görünüm kazandırır. Bu önemli alanı güçlendirirken, bağcıklı bir kapatma destek sağlar. Gün boyu size şık bir şekilde eşlik edecek Adidas mirasına dayanan iddialı bir görünüm. Adidas Strutter Erkek günlük Spor Ayakkabı, zarif deri detaylar ve klasik esintili renk dokunuşlarıyla tezat oluşturan yüksek kaliteli süet üst kısımdan yapılmıştır. Kalın şekil pürüzsüz bir kauçuk dış tabana monte edilir.

Babaların en çok tercih ettiği bu ayakkabılar, gün boyunca sizi rahat ettiren güzel bir tasarıma sahiptir. Pürüzsüz deri üst kısım kesimler, kaplamalar ve 3 sembolik şerit ile detaylandırılmıştır. Yüksek profilli şekillendirilmiş bir orta tabana ve yapışık bir dış tabana sabitlenmiştir.

Etiketler: adidas strutter
Mart 22, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR