Adidas Mont Modelleriyle Havanın Önemi Yok Sen Havalı Ol Yeter!

Adidas Mont Modelleriyle Havanın Önemi Yok Sen Havalı Ol Yeter!

70 yılı aşkın süredir kullanıcılarının ihtiyacını, tarzını, moda hassasiyetlerini, işlevsellik beklentilerini süzgecinden geçiren marka tüm bu talepleri tasarımlarına yansıtarak  performansı yüksek  kaliteli ürünler ile geniş bir kitleye hitap ediyor. Markanın zorlu hava koşulları için geliştirdiği mont koleksiyonları da fonksiyonel tasarımları ve göze hitap eden şıklıkları ile öne çıkıyor.  Günlük veya sportif aktivelerde kullanabileceğiniz üst düzey konforlu Adidas mont modelleri sınırsız hareket özgürlüğü tanıyan sıcacık bir kış geçirmeniz için Dalkılıç Spor’da yerini aldı. Markanın son teknolojilerle üretilmiş en sevilen mont modellerine Dalkılıç Spor.Com üzerinden  uygun fiyatlar ve fırsatlarla erişebilir kışı rahat ve zinde geçirebilirsiniz.

Gardınızı Alın Gerisini Ona Bırakın

Sırf hava durumundaki sıcaklık düşüşünden dolayı kendinize kısıtlama getirmeniz gerekmez. Marka hafif yumuşak bir katmandan, sağlam kışlık montlara, daha iyi bir performans için teknik donanıma sahip tasarımlardan, şehirde giyinmek için rahat stile kadar bir çok model ile aradığınız tüm  ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Outdoor, training, lifestyle tarzı montlar siyah, mavi, gri, yeşil, pembe  gibi bir çok renk seçeneği ile  fark edilir bir şıklıkla kombinlerinizi tamamlıyor. Kış koşulları outdoor aktivitelerinizi hayata geçirmek için gözünüzü korkutabilir. Adidas Terrex Mont serisinde yer alan özellikler tüm endişeleri silip atan sağlam yapıları ile trekking, hiking, dağcılık  gibi sporlarla ilgilenen macera severlere eşlik ediyor.  Su tutmaz (DWR) kaplama, suya ve rüzgara karşı dayanıklı kuş tüyü  Conextbaffles yapı ,%100 geri dönüştürülmüş polyester dokuma serinin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Markanın montlarında da kullandığı sürdürebilir geri dönüştürebilir ve primegreen teknolojisi ile kendinize katkıda bulunurken aynı zamanda doğaya katkıda bulunmanın mutluluğunu üzerinizde taşıyabilirsiniz. Climaproof mont çeşitleri sızdırmaz dikişi ayarlanabilir cırt cırtlı manşetleri ile yağmur, kar, rüzgara karşı mükemmel koruma sağlar. Nefes alabilir iç astarlı modeller terletmeyen yapıları ile gün boyu kuruluk sağlar. Tam boy fermuarlı kapüşonlu modeller ile sıkıca korunarak güvende kalmanın manasını tam olarak hissedersiniz.

Adidas Mont Modelleri Her Yaşa Hitap Ediyor

Yetişkinlerin yanı sıra çocuklar için de tasarlanan Adidas mont kaz tüyü modelleri hareketli grafikleri, capcanlı renkleri ve  sıcacık dokusu ile çocukları koruma altına alıyor. Gündelik ve sportif yaşamınızda size sağlık ve konfor sunan dayanıklı ve estetik Adidas kadın mont, erkek, mont ve çocuk mont seçeneklerine Dalkılıç Spor aracılığı ile avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Etiketler: adidas mont
Kasım 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR