Salomon Xa Pro Mid Gtx Erkek Outdoor Bot

Salomon Xa Pro Mid Gtx Erkek Outdoor Bot

0,00
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺1.399,99(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.120,00(KDV Dahil)
₺186,67 'den başlayan taksitlerle

366780

1
Salomon Xa Pro Mid Gtx Bot

Salomon erkek outdoor bot

GORE-TEX® Yağmur ve suya dayanıklı iç astar kaplaması, nefes alma özelliği ile terlemeyi azaltarak ayağın kuru kalmasını sağlarken aynı zamanda su geçirmezlik özelliği ile rahat kullanım sunar

Geliştirilmiş iç taban (3D ADVANCED CHASSIS™): Ayakkabının taban ve orta tabanın arasına yerleştirilmiş olan Salomon' un gelişmiş iç tabanı hafif olmakla beraber, istikrarlı ve güvenli kullanım için koruma, hareket kontrolü, enerji yönetimi ve maksimum itme sağlar.

Contagrip® özelliği ile farklı sertlik kombinasyonlarını bir araya getirerek, doğa yürüyüşlerinde ve koşularında farklı arazi koşullarına uyum sağlayacak, dayanıklı bir kavrama ve tutuş sunar.Özel olarak tasarlanmış ve yerleştirilmiş olan Ön ayak esnek olukları sayesinde, yumuşak karışık zemimnlerde ve farklı arazi zeminlerinde frenlemeye ve yarış için test edilmiştir.

OrthoLite®: iç astar tabanı ile eva topuk dolgu ile ayak kısmı birleştirerek, OrthoLite® köpük, ayağın altında soğutucu, kurutucu bir etki yaratarak sağlıklı ve daha iyi yastıklama sağlayan bir ortam oluşturur. Eva topuk tabanı ile ilave bir yastıklama sunar.

SENSIFIT™ sistemi ile ayağın hassas ve ve güvenli olması olması için bütünüyle sarmalama özelliği

Tek çekişte sıkılaştırılabilir güçlü bağcıklar

RENK
Siyah
Detay Sosyal Medya Paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR